SURAU AL-INSYIRAH KOLEJ VOKASIONAL BEAUFORT

Aktif sejak Jun 13, 2022

Tentang Penganjur

Tabung Infaq Karpet ini bertujuan untuk mendapatkan dana bagi memasang karpet baru di Surau Al-Insyirah Kolej Vokasional Beaufort, Beaufort, Sabah. Sumbangan anda amat dihargai.


Kempen ini bertujuan untuk mendapatkan dana bagi memasang karpet baru di Surau Al-Insyirah Kolej Vokasional Beaufort, Beaufort, Sabah bagi menggantikan karpet lama yang sudah digunakan sejak tahun 2008 lagi.


Pihak Surau Al-Insyirah Kolej Vokasional Beaufort memerlukan bantuan segera bagi menggantikan karpet lama untuk keselesaan dan  kemudahan kepada semua pelajar, pensyarah, kakitangan sekolah dan orang awam untuk solat berjemaah dan aktiviti dakwah serta keagamaan. Di Surau Al-Insyirah ini juga dilaksanakan Solat Jumaat setiap minggu.


Semoga sumbangan Tuan / Puan semua mendapat kebaikan, keberkatan serta ganjaran Syurga ALLAH di akhirat kelak. Hanya Allah swt jua yang dapat membalas jasa baik dan kemurahan hati para penderma.

Surau Al-Insyirah, Kolej Vokasional Beaufort, KM 3, Jalan Beaufort - Sipitang, Peti Surat 1011, , 89808, Beaufort, Sabah, Malaysia
xha3102@moe.gov.my
60168465598
6087217011