DANA PEMBANGUNAN SEKOLAH

RM5,032 / 100.64 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM5,000

178 Penyumbang

Kempen Berjaya

Kongsi:

Tentang Kempen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,SRITI Tahfiz Darul Amilin mula dirancang penubuhan pada bulan Julai 2019 oleh Ahli Lembaga Pengarah SRITI Kawasan dan merupakan cawangan kedua di bawah kelolaan SRI...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

SRITI Tahfiz Darul Amilin
mula dirancang penubuhan pada bulan Julai 2019 oleh Ahli Lembaga Pengarah SRITI Kawasan dan merupakan cawangan kedua di bawah kelolaan SRITI Kawasan Kuala Selangor. Seterusnya pembentukan ahli jawatankuasa sementara diwujudkan bagi memudahkan lagi perjalanan proses pembukaan SRITI Tahfiz Bukit Malawati. Pelbagai usaha dijalankan dari segi kewangan dan pembangunan untuk memastikan SRITI Tahfiz Darul Amilin dapat dibuka seperti yang telah ditetapkan oleh ahli mesyuarat.Pendaftaran pertama telah dibuka pada bulan Ogos 2019 dan alhamdulilah pendaftaran awal mendapat sambutan yang sangat menggalakkan dan mendapat respon baik dari ibu bapa.

Oleh kerana fasiliti sekolah agak terhad, SRITI Tahfiz Darul Amilin tidak dapat menampung kapasiti maksimum yang boleh ada di dalam bangunan tersebut. Maksimum pelajar yang boleh diambil adalah hanya 30 orang sahaja. Oleh itu, kami ingin memohon jasa baik para dermawan sekalian untuk bersama membantu kami pihak sekolah untuk membeeli kelengkapan sekolah. Dengan sumbangan yang diberikan, akan dapat menjayajakan kempen ini disamping dapat memberi senyuman kepada anak-anak ini.

Sekian, terima kasih.

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Tiada doa

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Mar 05, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM200.00

Mar 05, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM20.00

Mar 05, 2021

HAMBA ALLAH

Menyumbang sebanyak RM10.00

Mar 05, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Mar 05, 2021

Kempen Sumbangan Tamat