sumbangan.com merupakan platform atas talian yang diwujudkan oleh Gerbang Sumbangan Sdn Bhd (No. Pendaftaran 1373137-U) pada Julai 2020 yang bertujuan untuk membantu organisasi atau pertubuhan untuk meraih sumbangan secara telus, mudah & sistematik tanpa ada unsur pecah amanah & eksploitasi. Penyumbang juga dapat menyumbang dengan cara yang lebih mudah, cepat & efektif.

Platform bersifat digital ini sangat efisien dalam menghubungkan penyumbang & organisasi, pertubuhan atau NGO yang memerlukan sumbangan melalui kempen-kempen yang dijalankan dari masa ke semasa.

sumbangan.com dapat membuktikan bahawa ramai rakyat Malaysia tidak mengira bangsa & agama terkenal dengan keprihatinannya dalam membantu orang-orang yang memerlukan walaupun dilanda pandemik COVID-19.

Insha Allah, dengan wujudnya platform sumbangan.com ini akan lebih memudahkan rakyat Malaysia untuk berbuat baik & menghulurkan sumbangan tanpa rasa ragu & was-was. Penyumbang boleh melihat sendiri jumlah terkini sumbangan yang terkumpul bagi setiap kempen yang dijalankan di laman web sumbangan.com.

Kini, penyumbang tidak perlu lagi risau tentang ketelusan pengurusan sumbangan yang disalurkan. Pastinya penyumbang lebih yakin untuk menyumbang dalam talian bersama sumbangan.com.

“Untuk Integriti. Henti Eksploitasi & Manipulasi.”

Sekian, sumbangan.com.