Info Caj Platform

Assalamualaikum Para Pelawat,
Kami wujudkan sumbangan.com (platform pengumpulan dana kebajikan) dengan visi untuk menjadi Platform Kebaikan #1 Di Malaysia. Kami sedaya upaya menerapkan sifat mengutamakan ganjaran akhirat berbanding dunia dalam usaha yang kami lakukan. Semoga niat baik kita semua dipermudahkan Allah SWT. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah melalui sumbangan.com ratusan ribu anggota masyarakat telah dibantu oleh NGO yang menggunakan platform ini. Antara yang menerima manfaat adalah dari kalangan mereka yang ditimpa musibah bencana alam, masalah kesihatan, asnaf, anak yatim serta penuntut ilmu.

Kepada Para Penyumbang
Sejak platform sumbangan.com ditubuhkan pada tahun 2020 kami tidak mengenakan sebarang caj transaksi namun buat masa kini caj RM0.99 setiap transaksi akan dikenakan bagi kelangsungan pasukan sumbangan.com. Kami mengucapkan jutaan terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan anda. Tetaplah menyokong dan bersama-sama kami berbuat baik dalam membantu mereka yang memerlukan.

Kepada Penganjur Kempen
Untuk menyediakan platform ini, sudah tentu ada kos pembangunan, penyelenggaraan, pemasaran, pengiklanan serta operasi. Kami mengenakan RM2 atau 5% (yang mana lebih tinggi) bagi caj gerbang pembayaran + platform untuk transaksi yang berjaya. Ya, hanya itu sahaja. tiada caj pendaftaran, tiada caj pembukaan kempen, tiada caj komitmen atau sebarang caj tersembunyi. Kami juga dalam usaha untuk mengurangkan caj per transaksi kepada kadar tetap yang minima. Untuk mencapai sasaran tersebut, kami perlu mencapai lebih banyak transaksi di platform ini.

Terima kasih diatas sokongan anda kepada sumbangan.com, semoga segala usaha baik kita diterima Allah SWT.


Salam kebaikan,
Zharif Johor
Pengasas sumbangan.com