SUMBANGAN MESIN AIR MINUMAN PADA INSTITUSI YANG MEMERLUKAN

RM300 / 10.00 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

25 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

Projek mesin air di institusi yang memerlukan terutamanya masjid digerakkan sebagai satu sumbangan kepada mereka yang memerlukan. Terutamanya institusi yang kurang berkemampuan untuk menjana kewangan


Assalamualaikum wbt. 


Seperti yang kita ketahui, air minum adalah keperluan asas yang sangat penting bagi kehidupan manusia. Namun, seringkali kita kesulitan untuk menyediakan air minum yang sejuk dan bersih untuk jemaah yang datang ke masjid.


Untuk itu, pihak Amal Batu Pahat ingin meminta bantuan dan pertolongan anda untuk membantu kami memperoleh mesin air minuman yang dapat dipasang di masjid-masjid yang terpilih. Dengan adanya mesin air minuman, jamaah yang datang ke masjid dapat dengan mudah mengakses air minum yang sejuk dan bersih sehingga menjaga kesihatan mereka saat beribadah.Mesin air minuman ini akan memberikan manfaat yang besar bagi jamaah masjid dan surau terutama pada musim panas yang sangat panas dan kering. Mesin air minuman ini akan membantu menjaga keselihatan mereka dan mencegah terjadinya dehidrasi, yang dapat mempengaruhi konsentrasi dan keselihatan mereka selama beribadah.Pihak Amal Batu Pahat memohon bantuan dan pertolongan anda dalam bentuk sumbangan untuk membeli mesin air minuman yang dapat dipasang di masjid-masjid terpilih Sumbangan anda akan sangat membantu kami dalam menyediakan akses air minum yang sejuk dan bersih bagi jamaah masjid.Kami akan sangat berterima kasih atas setiap sumbangan yang diberikan dan akan memastikan bahwa mesin air minuman ini akan dirawat dan dijaga dengan baik agar dapat memberikan manfaat yang maksima bagi jamaah masjid.Terima kasih atas perhatian dan sumbangan anda dalam memenuhi keperluan asas jamaah masjid. Semoga Allah SWT senantiasa memberikan keberkahan dan kebaikan pada anda dan keluarga.


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Sep 08, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Sep 07, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Sep 06, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Sep 05, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Sep 05, 2023

Kempen Sumbangan Tamat