SUMBANGAN UNTUK PEMBELAJARAN ANAK-ANAK TAHFIZ

RM410 / 13.67 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

31 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

JOM BANTU MADRASAH DALAM MEMBERIKAN BIMBINGAN DAN PENDIDIKAN ANAK-ANAK KITA. DAKWAH YANG TERSEBAR AKAN MENGALIR PAHALA DARI BANTUAN YANG KITA HULURKAN. ANAK-ANAK INI ADALAH GENERASI HADAPAN NEGARA.


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Kenaikan harga kos barangan semasa di negara kita semakin lama semakin membebankan rakyat. Amat membimbangkan sehingga menjejaskan operasi perjalanan madrasah, tahfiz mahupun Sekolah Rendah Islam di negara kita. Kos operasi yang terlibat akan meningkat naik dan memberi impak yang besar kepada pembelajaran, pengajaran dan aktiviti institusi terbabit. Antaranya bantuan yang akan diberikan ialah:


1. Alat tulis

2. Bahan bacaan

3. Utiliti

4. AktivitiDengan membantu madrasah, tahfiz atau pun Sekolah Rendah Islam ini, maka kita sebagai umat Islam dapat membantu kelancaran bagi melahirkan generasi anak-anak Islam yang dapat mempertahankan dan menyuburkan roh Islam di bumi ini.Menyumbang walau RM10 pun akan dapat memberikan pahala yang berterusan selagi sedekah kita mengalir di setiap anak-anak ini. Sesungguhnya memudahkan institusi ini membolehkan untuk melahirkan dan mengembangkan syiar Islam. Kita sama-sama berganding bahu untuk menjayakan program ini.


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Feb 16, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Feb 16, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Feb 15, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Feb 14, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Feb 13, 2024

Kempen Sumbangan Tamat