INFAQ BERAS BAGI SAUDARA KITA YANG MEMERLUKAN

RM280 / 9.33 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

16 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

Kempen ini merangkumi pengumpulan beras dan makanan asas seperti minyak masak, gula, tepung, dan makanan kering lain yang penting untuk kehidupan harian mereka. Kita memberi yang lain mampu merasa.


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga Malaysia yang dihormati. Kita seringkali terdengar tentang golongan asnaf yang memerlukan bantuan dalam masyarakat kita. Mereka adalah saudara-saudara kita yang menghadapi cabaran dalam kehidupan sehari-hari. Namun, kita juga menyedari bahawa sebagai masyarakat yang prihatin, kita mempunyai tanggungjawab untuk membantu mereka.



Oleh itu, kami dengan penuh semangat ingin memperkenalkan kempen sumbangan beras dan makanan untuk asnaf yang bertujuan untuk memberikan bantuan kepada golongan asnaf yang memerlukan. Kempen ini merangkumi pengumpulan beras dan makanan asas seperti minyak masak, gula, tepung dan makanan kering lain yang penting untuk kehidupan harian mereka. Kita percaya bahawa setiap sumbangan yang diberikan akan membantu memenuhi keperluan asas mereka dan memberikan mereka harapan serta sokongan yang mereka perlukan.



Sumbangan akan digunakan untuk membeli beras dan makanan asas yang akan disalurkan kepada golongan asnaf. Setiap sumbangan, walau seberapa kecil sekalipun, adalah bererti dan akan memberikan impak yang besar kepada mereka yang memerlukan. Selain menyumbang, mari kita sebarkan kesedaran mengenai kempen ini. Anda boleh berkongsi maklumat mengenai kempen ini kepada keluarga, sahabat dan rakan-rakan anda. Dengan melibatkan lebih ramai orang, kita dapat mencapai lebih banyak sumbangan dan memberi manfaat kepada lebih ramai golongan asnaf.



Di sinilah kuatnya masyarakat kita. Mari kita bersama-sama membantu golongan asnaf dan membentuk Malaysia yang lebih baik. Mari kita tunjukkan bahawa kita mampu menjadikan perbezaan dan memberikan harapan kepada mereka. Terima kasih di atas sokongan dan sumbangan anda. Marilah kita bergerak bersama dalam suasana ukhuwah Islam. 


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Nov 22, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Nov 21, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Nov 21, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Nov 20, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Nov 20, 2023

Kempen Sumbangan Tamat