COVID19 BANK MAKANAN

RM4,206 / 100.14 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM4,200

180 Penyumbang

Kempen Berjaya

Kongsi:

Tentang Kempen

Kami mohon sumbangan ikhlas penderma agar dapat hulur sedikit bantuan supaya kami dapat menyediakan bakul makanan yang cukup untuk golongan yang terjejas di musim PKP. Khususnya B40, dan bu tunggal.

Kami dari Persatuan Kebajikan Pelita Harapan Sabah bergiat aktif dalam membantu masyarakat yang menghadapi kesusahan. Di musim pandemik covid19 ini. Ramai keluarga di sekeliling menghadapi kesukaran untuk mencari sesuap nasi disebabkan PKPD yang dilancarkan. 


Kami amat prihatin dan berharap dapat membantu semua golongan yang terjejas ini, tanpa mengira kaum, bangsa dan agama sebab kita sekarang bukan keseorangan perlu berhadapan dengan covid19, tapi seluruh negara. Justeru itu, kami menyeru dan memohon setiap insan di mana-mana tempat hulurkan sedikit bantuan bagi membantu golongan yang dalam kesusahan. Perlu kita ingat bahawa, situasi pandemik sekarang bukan sahaja Kitajagakita bahkan juga kita perlu prihatin apabila terlihat sesiapa yang perlu bantuan. Kita sekarang bukan seorang diri memerangi covid19 but we are together fighting. Ayuh, bersama-sama kita membantu kawan-kawan, dan keluarga susah menghadapi cabaran pkpd. Kita ialah sekeluarga. No one should be left alone ! 


Segala bantuan sumbangan untuk bank makanan daripada penyumbang didahulukan jutaan terima kasih. 

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM30.00

Aug 30, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 29, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Aug 28, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 28, 2021

DZULKARNAIN MUHAMAD

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 27, 2021

Kempen Sumbangan Tamat