ASAR HUMANITY

Dimulakan pada Jul 10, 2024

INFAQ BULAN MUHARAM UTILITI PENGAJIAN DAN PERALATAN SOLAT PELAJAR

RM125 / 4.17 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

11 Penyumbang

10 Baki Hari

Kongsi:

Tentang Kempen

Meraih keutamaan merawat anak kesayangan Nabi di tahun baru ini. Mari hantarkan peralatan ibadah yang patut dan utiliti pengajian bagi anak yatim tahfiz dhuafa!


Muharam, bulan mulia yang menandakan permulaan tahun baru Islam, adalah masa yang sesuai untuk muhasabah diri dan berkongsi kebaikan. Mari kita realisasikan semangat perkongsian bersama Asar Humanity untuk anak-anak yatim dan fakir miskin di sekolah tahfiz.Rasulullah SAW amat menyayangi anak yatim. Mereka adalah permata yang memerlukan kasih sayang dan sokongan daripada kita semua. Rasulullah saw bersabda: "Aku dan penanggung anak yatim berada di dalam syurga seperti dua ini." Dan baginda menunjukkan dengan jari-jarinya, iaitu telunjuk dan jari tengahnya. (Jami` at-Tirmidzi 1918)Setiap sumbangan anda bermula dari RM10 akan membantu kami menyediakan utiliti pengajian dan kelengkapan solat untuk anak-anak yatim tahfiz. Anak-anak Tahfiz dipilih karena mereka merupakan generasi penerus yang sedang giat memperdalam ilmu agama. Pakej kebahagiaan penuh manfaat ini meliputi:


1. Peralatan solat 

2. Peralatan sekolah 

Ayuh, jadikan Muharram ini sebagai detik istimewa untuk berkongsi kebahagiaan dan kasih sayang bersama anak-anak yatim dan fakir miskin. Sokongan anda amat bermakna untuk masa depan mereka. 


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 12, 2024

MOHD SYAHEZAN BIN ABU HASHIM

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 12, 2024

HA

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 12, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 12, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 12, 2024