SUMBANGAN BARANGAN MAKANAN BAGI ASNAF

RM125 / 4.17 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

6 Penyumbang

4 Baki Hari

Kongsi:

Tentang Kempen

Mari bersama-sama menjadikan Muharam kali ini lebih bermakna dengan memberikan bantuan kepada mereka yang memerlukan. Jom bersama-sama dalam kebahagiaan dan keberkatan Muharam.


Kempen menyediakan barangan dapur bagi golongan kurang berkemampuan adalah usaha untuk memberikan makanan kepada mereka yang memerlukan serta membantu meringankan beban hidup keluarga yang menghadapi cabaran ekonomi. Dalam kempen ini, kami menggalakkan masyarakat untuk menyumbang secara kewangan atau memberikan sumbangan barang makanan asas seperti beras, minyak masak, gula, dan lain-lain.


Penyediaan barangan dapur kepada keluarga yang kurang berkemampuan, memastikan mereka dapat menikmati hidangan yang cukup dan berkualiti pada setiap hidangan.
Kami juga ingin menggalakkan kesedaran masyarakat tentang tanggungjawab sosial dalam membantu sesama, serta memberi peluang kepada golongan kurang berkemampuan untuk merasai hidangan berkhasiat tanpa perlu bimbang tentang keperluan makanan.
Kami juga bekerjasama dengan beberapa pihak dalam menyediakan barangan tersebut dengan mengedarkan juadah ke beberapa kawasan. Mari bersama-sama menjadikan bulan kali ini lebih bermakna dengan memberikan bantuan kepada mereka yang memerlukan.


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Tiada doa

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 12, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM50.00

Jul 11, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Jul 11, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM20.00

Jul 10, 2024

INTAN JAMILAH BINTI JAMALUDIN

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 10, 2024