JOM INFAQ TELEKUNG PAHALA BERTERUSAN

RM65 / 2.17 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

5 Penyumbang

4 Baki Hari

Kongsi:

Tentang Kempen

Telekung merupakan satu keperluan bagi wanita muslim apabila ingin menunaikan solat. Ayuh kita alirkan rezeki dengan menyumbang kepada pembelian telekung ini.


Sumbangan ini memastikan bahawa setiap individu, tanpa mengira keadaan kewangan, mempunyai akses kepada telekung yang sesuai. Ini merangsang nilai kesaksamaan dan keseimbangan di dalam komuniti. Telekung yang mencukupi menggalakkan wanita untuk lebih aktif dalam menyertai solat berjemaah di masjid dan surau. Ini meningkatkan penyertaan dan kehadiran wanita dalam aktiviti keagamaan.Sumbangan kewangan menunjukkan kesatuan dan keprihatinan dalam komuniti. Ini memperkukuhkan ikatan sosial dan membina semangat gotong-royong dalam menjaga keperluan bersama. Dengan sumbangan kewangan, telekung berkualiti tinggi boleh dipilih, memastikan tahan lama dan sesuai untuk kegunaan jangka panjang. Ini mengurangkan keperluan untuk membeli telekung dengan kerap.

Keselesaan dalam solat adalah penting untuk kekhusyukan rohani. Sumbangan ini menyumbang kepada keselesaan rohani jemaah, membantu mereka mengerjakan ibadah dengan hati yang tenang dan penuh tumpuan. Menurut ajaran Islam, memberikan sumbangan untuk tujuan keagamaan adalah satu amalan yang besar pahalanya. Insya-Allah sumbangan ini bakal membuka peluang untuk mendapatkan keberkatan dari Allah.


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

MOHAMAD AZLI RAZALI

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jun 12, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jun 12, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Jun 11, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jun 11, 2024

SITI KHAMISAH MD HASSAN

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jun 11, 2024