YAYASAN PENDIDIKAN ISLAM AMAN

Dimulakan pada Jun 26, 2022

INFAQ TABUNG PENDIDIKAN UMMAH

RM510 / 5.10 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM10,000

27 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

Tabung pendididikan Ummah ini bertujuan untuk membantu lebih ramai lagi anak anak yang memerlukan mendapat pendidikan sempurna dan diberi kemudahan asas yang cukup bagi merealisasikan impian mereka.


Yayasan Pendidikan Islam Aman (YPIA) ditubuhkan di Malaysia pada 27 September 2003. Kami berusaha untuk menjadi landasan utama yang memacu perkembangan pendidikan berkualiti sejajar dengan Dasar Pendidikan Nasional Malaysia. Kami juga terlibat secara aktif dalam kesejahteraan masyarakat terutama menyediakan keperluan asas, bantuan bencana alam, penjagaan kesihatan, penyelenggaraan infrastruktur dan lain-lain).Pihak Yayasan Pendidikan Islam Aman (YPIA) sangat berbesar hati memohon jasa baik YBhg. Dato’/Datin/Tuan/Puan yang budiman untuk sama-sama menyumbang saham dalam Tabung Pendidikan Peduli Ummah (asnaf/anak yatim/golongan memerlukan) bagi memberi peluang kepada mereka untuk melanjutkan pengajian mereka dengan baik dalam mengejar impian dan cita-cita mereka untuk berjaya dan cemerlang di masa hadapan.Diharapkan usaha ini dapat membantu meringankan beban keluarga pelajar dalam menampung perbelanjaan pengajian serta berjaya meningkatkan taraf pendidikan ke peringkat yang lebih tinggi. Dato’/Datin/Tuan/Puan adalah dialu-alukan untuk bersama-sama kami dalam usaha membantu lebih ramai lagi anak-anak mendapat pendidikan sempurna. Jazakumullah khairan kathira atas sumbangan yang dihulurkan. Semoga Allah memberi ganjaran kepada Dato’/Datin/Tuan/Puan dengan sebaik-baik ganjaran serta dipermudahkan segala urusan.
“Dan belanjakanlah (dermakanlah) sebahagian dari rezeki yang Kami berikan kepada kamu sebelum seseorang dari kamu sampai ajal maut kepadanya, (kalau tidak) maka ia (pada saat itu) akan merayu dengan katanya:” Wahai Tuhanku! Alangkah baiknya kalau Engkau lambatkan kedatangan ajal matiku - ke suatu masa yang sedikit sahaja lagi, supaya aku dapat bersedekah dan dapat pula aku menjadi dari orang-orang yang soleh.” (Surah al-Munafiquun, ayat 10)


Jom #BuatBaik!


Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

PUZAINI BINTI MOHD YUNUS

Menyumbang sebanyak RM25.00

Jul 20, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 16, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM30.00

Jul 14, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 08, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jul 04, 2022

Kempen Sumbangan Tamat