JANGAN PERNAH KITA LUPAKAN PALESTIN

RM1,340 / 44.67 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

42 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

Situasi di Gaza sangat mencemaskan. Penduduk Gaza terjejas oleh konflik yang telah merosakkan infrastruktur, perkhidmatan kesihatan, dan mengancam sumber bekalan makanan dan air bersih. Jom bantu!


Peperangan adalah satu-satunya masa di mana kebanyakan orang terpaksa mengalami penderitaan yang mendalam. Palestin, khususnya Gaza, telah menjadi tempat konflik yang berterusan selama bertahun-tahun, dengan kesan yang sangat merosakkan kehidupan penduduk Gaza. Dalam usaha untuk memberikan sokongan dan bantuan kepada saudara kita di Gaza yang menderita, kami telah melancarkan inisiatif bantuan kemanusiaan yang penting.Situasi di Gaza sangat mencemaskan. Penduduk Gaza terjejas oleh konflik yang telah merosakkan infrastruktur, perkhidmatan kesihatan, dan mengancam sumber bekalan makanan dan air bersih. Bantuan kemanusiaan adalah keperluan mendesak bagi mereka yang terjejas.Wakil kami dari PasRelief akan menyediakan peralatan perubatan, ubat-ubatan, dan sokongan perubatan kepada mereka yang tercedera dan pesakit yang memerlukan rawatan. Bantuan makanan dan air bersih adalah penting dalam mengatasi keperluan asas penduduk Gaza yang terjejas.Bersama sumbangan.com dan Komuniti Ihsan membangunkan kembali Gaza Palestin.


Wakil kami di Gaza iaitu PasRelief akan memberikan bantuan kemanusiaan termasuk perlindungan, pakaian, dan bantuan psikososial kepada mangsa konflik. Kita juga akan melancarkan program pendidikan dan kesedaran mengenai masalah peperangan dan kesan psikososial kepada masyarakat Gaza.Anda boleh memberikan sumbangan kewangan kepada sumbangan.com dan Komuniti Ihsan. Setiap ringgit yang anda sumbangkan akan membantu membina harapan dan menyelamatkan nyawa di Gaza. Sebarkan maklumat mengenai inisiatif ini kepada keluarga, rakan-rakan, dan masyarakat setempat. Pengetahuan adalah kunci untuk membangunkan kesedaran dan sokongan yang lebih besar.Dalam masa konflik yang mencemaskan ini, kita perlu bersatu untuk memberikan sokongan dan bantuan kepada mereka yang menderita. PasRelief adalah satu organisasi yang berusaha untuk membina harapan dan membantu saudara-saudara kita di Gaza.Setiap tindakan kebaikan adalah satu langkah ke arah mengurangkan penderitaan dan memastikan masa depan yang lebih baik bagi mereka yang terjejas. Mari bersama-sama dengan sumbangan.com, kita boleh membina harapan dan memberikan sokongan yang mereka sangat perlukan.


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Mar 03, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM30.00

Mar 01, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM30.00

Mar 01, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Feb 27, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM50.00

Feb 23, 2024

Kempen Sumbangan Tamat