TABUNG SUMBANGAN SELIPAR MASJID DAN SURAU SIRI 4

RM2,681 / 89.37 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

204 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

BERSAMA MEREBUT PELUANG UNTUK BERAMAL DENGAN MEMUDAHKAN PARA JEMAAH MENUNAIKAN KEWAJIPAN SOLAT FARDHU HARIAN DENGAN INFAK SELIPAR. SEMOGA PAHALA YANG MENGALIR IBARAT SUNGAI YANG TIDAK PERNAH KERING.


Assalamualaikum wbt. Tabung Sumbangan Selipar Masjid dan Surau diteruskan seperti biasa dengan siri yang ke 4. 'Sumbangan Kecil dengan Ganjaran yang Besar' merupakan bidalan yang bertepatan bagi program ini kerana ganjaran atas pemberian itu berterusan selagi mana selipar tersebut digunakan oleh para jemaah.
Persatuan Kebajikan Prihatin Rakyat Batu Pahat (PKPR Batu Pahat) berhasrat agar kempen ini dapat terus dijalankan pada siri-siri lanjutan sehingga kesemua masjid dapat disalurkan sumbangan selipar ini. Masyarakat berpeluang memainkan peranan dalam membantu bukan sahaja pihak pengurusan masjid bahkan juga melakukan sedikit amal jariah dengan membantu para jemaah untuk melaksanakan ibadat.


Dengan sumbangan yang diberikan oleh penderma, pihak persatuan akan menggalas amanah untuk mengedarkan selipar-selipar ini ke masjid-masjid atau surau-surau yang memerlukan. Sekecil manapun sesuatu amalan itu InShaaAllah, Allah pasti akan memberikan ganjaran bagi yang menginfaqkan hartanya. Amin Ya Mujib.
“Sedekah itu tidak akan mengurangi harta. Tidak ada orang yang memberi maaf kepada orang lain melainkan Allah akan menambahkan kemuliaannya. Dan tidak ada orang yang merendahkan diri kerana Allah, melainkan Allah akan mengangkat darjatnya."

(Hadith Riwayat Muslim )


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jan 30, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jan 29, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Jan 28, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jan 27, 2023

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Jan 27, 2023

Kempen Sumbangan Tamat