TABUNG BANTUAN KILAT KECEMASAN BANJIR DAN KEPALA AIR DAERAH YAN

RM40,002 / 100.01 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM40,000

1189 Penyumbang

Kempen Berjaya

Kongsi:

Tentang Kempen

Kami mendoakan mangsa yang terkesan agar tabah menghadapi ujian dan dipermudahkan segala urusan.Doa kami juga buat mangsa yang terkorban semoga dicucuri rahmat dan ditempatkan kalangan orang beriman.
Bencana fenomena kepala air dan banjir kilat yang menimpa penduduk daerah Yan, Kedah memberi kesan kepada kita semua sebagai rakyat Malaysia yang prihatin.

Hujan lebat di sekitar kawasan Gunung Jerai mengakibatkan wujud "Fenomena Kepala Air" sungai dari atas melimpah sehingga ke kawasan lembah dari Tupah hingga ke Yan. 

Oleh itu, Pertubuhan Kebajikan Ikrar Negeri Kedah(IKRAR BANTU) dengan kerjasama GHM terpanggil untuk menggerakkan Kempen Bantuan Kecemasan Banjir dan Kepala Air Daerah Yan dan ingin mengajak ramai orang untuk membantu mangsa yang terjejas.

Kami mendoakan mangsa yang terkesan agar tabah menghadapi ujian dan dipermudahkan segala urusan. Doa kami juga buat mangsa yang terkorban semoga dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Mohon jasa baik semua followers kami untuk share post ini agar mereka yang memerlukan dan terkesan dapat diberikan perhatian segera.

#IKRARBANTU

#KempenBantuanKecemasanBanjirdanKepalaAirYan

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

avatar

Mohd Zul Ikhwan Shah

Jumlah: 1

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 23, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM100.00

Aug 23, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 23, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Aug 23, 2021

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 23, 2021

Kempen Sumbangan Tamat