UPGRADE PAHALA DI AKHIR RAMADHAN DENGAN BERSEDEKAH TELEKUNG

RM272 / 9.07 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM3,000

21 Penyumbang

Kempen Berakhir!

Kongsi:

Tentang Kempen

Telekung merupakan satu keperluan bagi wanita muslim apabila ingin menunaikan solat. Ayuh kita alirkan rezeki dengan menyumbang kepada pembelian telekung ini.


Sumbangan kewangan bagi membeli telekung solat untuk masjid dan surau membawa pelbagai kebaikan dan impak positif kepada komuniti dan persekitaran ibadah. Sumbangan kewangan ini membolehkan pembelian telekung solat berkualiti tinggi, yang akan memberikan kemudahan dan keselesaan kepada jemaah khususnya wanita dalam menjalankan ibadah solat. Telekung yang baik juga membantu mencipta suasana ibadah yang khusyuk.Sumbangan ini memastikan bahawa setiap individu, tanpa mengira keadaan kewangan, mempunyai akses kepada telekung yang layak. Ini merangsang nilai kesaksamaan dan keseimbangan di dalam komuniti. Telekung yang mencukupi menggalakkan wanita untuk lebih aktif dalam menyertai solat berjemaah di masjid dan surau. Ini meningkatkan penyertaan dan kehadiran wanita dalam aktiviti keagamaan.Sumbangan kewangan menunjukkan kesatuan dan keprihatinan dalam komuniti. Ini memperkukuhkan ikatan sosial dan membina semangat gotong-royong dalam menjaga keperluan bersama. Dengan sumbangan kewangan, telekung berkualiti tinggi boleh dipilih, memastikan tahan lama dan sesuai untuk kegunaan jangka panjang. Ini mengurangkan keperluan untuk membeli telekung dengan kerap.

Keselesaan dalam solat adalah penting untuk kekhusyukan rohani. Sumbangan ini menyumbang kepada keselesaan rohani jemaah, membantu mereka menyambut ibadat dengan hati yang tenang dan penuh tumpuan. Menurut ajaran Islam, memberikan sumbangan untuk tujuan keagamaan adalah satu amalan yang penuh pahala. Sumbangan ini membuka peluang untuk mendapatkan berkat dan keberkatan dari Allah.


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Apr 08, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Apr 08, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Apr 07, 2024

NORAINI BINTI ARUDIN

Menyumbang sebanyak RM10.00

Apr 05, 2024

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Apr 05, 2024

Kempen Sumbangan Tamat