DANA PERUBATAN KANSER PAYUDARA PUAN ZAKIAH

RM15,370 / 61.48 %

Telah terkumpul daripada sasaran sumbangan RM25,000

675 Penyumbang

131 Baki Hari

Kongsi:

Tentang Kempen

Puan Zakiah, penghidap kanser payudara memerlukan bantuan anda semua untuk pembelian suplemen dan juga kos kemoterapi. Jom sumbang sekarang!


Persatuan kami telah mendapat maklumat tentang Puan Zakiah yang mengidap barah payudara. Perawatan kanser payudara bergantung kepada tahap kanser itu dan seperti yang semua tahu, kanser payudara ada empat (4) tahap. Puan Zakiah memerlukan bantuan bagi menampung kos pembelanjaan untuk rawatan kemoterapi dan bagi membeli suplemen tambahan untuk mengurangkan penderitaan yang dialami oleh beliau. Suami beliau hanya bekerja sebagai tukang kebun yang tidak mampu mnyediakan sepenuhnya kos perubatan beliau.  Walaupun dalam keadaan yang kurang sihat beliau tetap juga membuat jualan dalam talian untuk mencari pendapatan sampingan.Dana menerusi sumbangan.com ini juga akan digunakan bagi membantu Puan Zakiah mendapatkan rawatan lebih sempurna. Sumbangan ikhlas anda amat diperlukan walaupun RM10. Allah sahaja yang mampu membalas jasa anda. Harta orang yang suka bersedekah tidak akan berkurang.

ما نَقَصَتْ صَدَقَةٌ مِن مالٍ، وما زادَ اللَّهُ عَبْدًا بعَفْوٍ، إلَّا عِزًّا

Yang bermaksud: “Tidak akan berkurang harta dengan sedekah. Dan seorang hamba yang pemaaf pasti akan Allah tambahkan kemuliaan baginya.” (Riwayat Muslim)


Jom #BuatBaik!

Anda berasa kempen ini mencurigakan?
Laporkan kepada kami

Terbaru Perkembangan

Tiada perkembangan

Doa-Doa #Penyumbang

Terbaru Rujukan

Tiada rujukan

Senarai Sumbangan

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 18, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Aug 18, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 18, 2022

NIZAM

Menyumbang sebanyak RM10.00

Aug 18, 2022

Hamba Allah

Menyumbang sebanyak RM25.00

Aug 18, 2022